Politica de retur

Magazinul  va pune la dispozitie o perioada de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produselor achizitionate, timp in care ne puteti comunica faptul ca doriti sa optati pentru un retur. Pentru a imbunatati pe viitor experientele dumneavoastra si ale celorlalti clienti, apreciem ca returul sa fie insotit si de motivele care au determinat aceasta optiune.

Pentru produsele sigilate(tiplate) dreptul de retur este valabil doar daca produsele nu prezinta urme de uzura și/sau murdărie!

Ce trebuie sa faceti pentru a semnala un retur? Trebuie sa ne anuntati dorinta dumneavoastra de a face retur prin intermediul unui apel telefonic la numarul: 0791 325 229

, in care sa ne comunicati numele de pe care s-a efectuat comanda, numarul comenzii, dar si al produsului pe care doriti sa-l returnati.

Totodata, coletul va fi verificat pentru a ne asigura daca produsele expediate de dumneavoastra sunt in acelasi stadiu in care au fost expediate, cu acelasi ambalaj si fara defecte optice. In cazul in care produsele nu sunt ambalate corespunzator si ajung deteriorate, ati livrat altceva decat produsele primite, ne oferim dreptul de a va refuza returul.

PROCEDURI DE RETUR

Daca doriti restituirea contravalorii produsului, este obligatoriu sa ne contactati pentru procedeul de returnare a produselor si sa scrieti in clar pe o foaie restituirea banilor catre dumneavoastra prin intermediul bancar cu urmatoarele informatii: 1) Numarul IBAN, 2) Numele din comanda, 3) Numarul de comanda, iar apoi foaia trebuie introdusa in colet impreuna cu produsele dvs. Dupa indeplinirea acestei etape, urmata de confirmarea returului si a integritatii produsului primit, magazinul nostru isi insuseste responsabilitatea de a va returna banii in cel mult 14 zile lucratoare.

In cazul in care perioada a fost depasita va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:  0791 325 229

 

CONDITII DE RETUR

Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de uzura, atat la exterior cat si la interior!

In momentul in care va ocupati de predarea produsului catre firma de curierat, acesta trebuie sa fie impachetat in mod corespunzator, in ambalajul original.